Trein Hobby Club Almelo

Adres
Arendsboerweg 3
Plaats
Almelo
Land
Nederland
Omschrijving

De Trein Hobby Club Almelo is opgericht in 1980, en telt zo’n 35 enthousiaste trein hobbyisten uit een groot deel van Twente. In onze clubruimte bouwen wij iedere woensdagavond (van 19.00.uur tot 22.00 uur) aan onze vaste clubbaan met als voorbeeld het Duitse station Malsfeld met omgeving. Alles in de schaal H0 (1:87) en met zo veel mogelijk nagebootste gebouwen uit de vorige eeuw.
Tevens zijn we ook bezig met het verfraaien en het uitbreiden van onze modulebaan. Met deze baan zijn we ook regelmatig op pad op diverse locaties zowel in het binnen- als buitenland. Op onze banen wordt digitaal gereden met hand regelaars en op de vaste baan tevens geautomatiseerd via de computer.
Wij zijn een open vereniging, dus iedereen die interesse of vragen heeft is welkom op onze clubavond. Hiervoor geld wel dat je eerst even moet aanmelden omdat het anders wel soms erg druk kan zijn en er geen aandacht kan worden geven aan uw bezoek. Momenteel hebben we een leden stop, maar als donateur kun je een formulier aanvragen en opsturen waarna eventueel lidmaatschap kan volgen als er weer plaats vrij komt op volgorde van binnen komst.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Trein Hobby Club Almelo

Lidnummer
1