Voorschotense Modelspoor Vereniging

Omschrijving

De leden van de Voorschotense Modelspoor Vereniging (VMV) komen wekelijks bij elkaar op dinsdagavond tussen 19.45 en 22.00 in het gebouw van de Leif Erikson in Voorschoten (niet in juni-juli-augustus). We zijn een kleine gezellige club van nu nog 11 leden. Op twee flinke tafels bouwen we aan banen. De ene tafel bevat een 2 rail en een 3 railbaan (H0). Op deze baan leven de ‘scenery-enthousiastelingen’ zich uit. Er is ook een autoweg. Op de andere tafel is een ingekorte, eigenlijk helemaal nieuwe versie (in aanbouw) te zien van onze 2 rail baan (ook H0) van de Pelikaanhof die we hebben moeten afbreken toen daar begin 2022 de huur werd opgezegd.
We rijden digitaal maar niet gecomputeriseerd. Een groot aantal leden heeft thuis wel computergestuurde banen met Koploper of iTrain dus de kennis is in huis. Aan de automatisering van de herbouwde Peli-baan wordt gewerkt. We stimuleren om de tweede helft van de verenigingsavond te rijden met meegebracht eigen materieel.
Nieuwe leden zijn welkom. De contributie is nu €85 per jaar. Kom eerst eens 3x kijken of je het idee hebt dat je in de groep je plek kunt vinden voor je je lidmaatschap afsluit. Altijd welkom! Ook voor vragen kun je op dinsdagavond terecht of via onze website, www.voorschotensemodelspoorvereniging.nl.
Ben je geïnteresseerd geraakt, kom op dinsdagavond eens langs of mail je vraag!

Lidnummer
77