ModelSpoorTeam de Maaslijn

ModelSpoorTeam de Maaslijn
Adres
Milsbeek
Plaats
Milsbeek
Land
Nederland
Telefoonnummer
024-3446096
Omschrijving

Wij zijn een klein team en kunnen daarom best versterking gebruiken. Wij bouwen aan modelspoorbanen, op de club of thuis. Misschien bent u al wel die enthousiaste modelspoorbouwer. Of lijkt U het wel wat om het een en ander te leren over deze hobby. En te komen meedoen. Word dan lid bij ons. Denkt u dat U past in ons team met enthousiaste, soms eigenzinnige, maar vooral op modelspoor gerichte hobbygenoten?
U kunt meemaken hoe het is om met mooi gedetailleerde banen naar toonaangevende en gezellige tentoonstellingen te gaan. En hoe het gaat bij het transport, de op- en afbouw en de dagelijkse presentatie tijdens een tentoonstelling. Een verbreding van uw sociale leven krijgt U er gratis bij.
Kom gerust met ons praten in ons clubgebouw en/of maak een afspraak door ons een email te sturen naar: info@demaaslijn.com. U kunt zich ook melden via ons contactformulier. Of spreek ons aan op een tentoonstelling. Of bel onze voorzitter 024-3446096
Ons clubhuis bevindt zich in Milsbeek (gemeente Gennep) op het terrein van de firma de Haas. Ook hebben we daar een fraaie werkruimte die alle werkdagen beschikbaar is.
https://www.facebook.com/MSTdeMaaslijn/videos/275739980359146/?t=0

Lidnummer
312