Drenthe

Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe
Regio
Adres
Compagniestraat 10
Postcode
7826 TB
Plaats
Emmen
Land
Nederland
Omschrijving

Onze vereniging is opgericht in 2008 en is door hard werken en inzet van onze leden geworden tot wat deze nu is, een gezellige club met mensen die samen een mooie hobby uitoefenen.

Binnen onze vereniging hebben wij doorgewinterde modelspoorders actief die u graag helpen met raad en daad. Verder beschikken wij over een eigen ruimte met een grote H0-baan en een grote N-baan. Ook worden er door leden op modules gebouwd welke kunnen worden gepresenteerd tijdens evenementen zoals de door ons jaarlijks georganiseerde modelspoorpromotiebeurs. Deze beurs is een bijzondere beurs want wij willen juist daar laten zien dat modelspoor iets heel anders is dan het spelen met treintjes. Voor ons is modelspoor modelbouw met treinen als onderwerp!

Lidnummer
290
Regio
Omschrijving

Vul hier de omschrijving van uw club in

Lidnummer
310
Regio
Omschrijving

Vul hier de omschrijving van uw club in

Lidnummer
90
Regio
Plaats
Emmen
Omschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om in clubverband in een gezellige clubruimte samen bezig te zijn met uw en onze hobby.

Elke maandagavond is de clubruimte van 19.45 tot 22.30 geopend, er wordt dan vooral aan onze clubbanen gebouwd.

U kunt actief bezig zijn met het meebouwen aan deze baan: het leggen van rails, aanleg van de “digitale” besturing, aankleding van de baan, scenery bouwen etc. Elders op deze website kunt u onder het menu banen regelmatig artikelen en foto’s zien van de vorderingen van deze baan.
Het is uiteraard geen verplichting om aan deze baan mee te bouwen.
Hebt u geen zin om mee te bouwen dan hebben we een gezellige zithoek met TV, Dvd-speler en barretje, waar u bv. naar een film kunt kijken, de laatste tijdschriften kunt lezen, met andere leden ideeën kunt uitwisselen, etc.

Tevens beschikken we ook over een uitgebreide bibliotheek met boeken, dvd’s en tijdschriften die ook geleend kunnen worden.

Lidnummer
53
Regio
Omschrijving

Vul hier de omschrijving van uw club in

Lidnummer
9
Vrienden Groep Modelspoor Noord
Land
Nederland
Telefoonnummer
050-2806935 of 06-30259044
Omschrijving

Wij zijn een vriendengroep van modelspoorders uit de noordelijke provincies, die van tijd tot tijd, met onze modelbaan-modules een baan formeren om deel te nemen aan een evenement en om onze hobby tentoon te stellen en informatie te delen met (mede-)geïnteresseerden in de modelspoorhobby.
Onze modelbaan-modules zijn geheel gebouwd door en eigendom van onze groepsleden en op een dusdanige wijze gebouwd dat het past aan de inbreng van een andere deelnemer. Het rollend materieel op de baan is eveneens eigendom van onze groepsleden en is afhankelijk van wie van ons er aan een bepaald evenement deelnemen.
Bij ons staat voorop: plezier beleven aan de hobby en ook u als bezoeker hiervan mee te laten genieten.

Lidnummer
322