Landelijk

Eurospoor
Regio:
Adres: Amazonelaan 86
Postcode: 1448 TN
Plaats: Purmerend
Land: Nederland
Telefoonnummer: Telefoon 0299-640354
Omschrijving:

Op Eurospoor2018 vindt u minstens 50 van de mooiste werkende modelspoorbanen van spoorclubs uit binnen- en buitenland, demonstraties op modelbouwgebied, stands van detaillisten en natuurlijk de bekende modelspoormarkt van bijna 1 kilometer lengte, waar gebruikte treinspulletjes en bijzondere modellen geruild en verkocht worden.

Eurospoor 2018 is een must voor iedere treinliefhebber, maar ook zonder zelf actief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om prachtige werkende miniatuurspoorbanen te aanschouwen en weg te dromen in meesterlijke landschappen. Bij een aantal clubs mogen kinderen meehelpen de baan te bedienen, bestaat de mogelijkheid zelf een locomotievenloods te bouwen of kunnen ze zelfs meerijden in de kindertrein.

Lidnummer: 317
Regio:
Omschrijving:

Vul hier de omschrijving van uw club in

Lidnummer: 25
HCC! Modelbaanautomatisering interessegroep
Regio:
Omschrijving:

De Modelbaanautomatisering interessegroep (HCC!m) is één van HCC’s interessegroepen. De HCC!m bestaat enerzijds uit modeltreinhobbyïsten die hun baan (verder) willen automatiseren en anderzijds uit computergebruikers die belangstelling hebben voor het automatiseren van modelspoorwegen met behulp van computers. De HCC!m bestaat sinds 1978 en is daarmee één van de oudste interessegroepen binnen de HCC.
De HCC!m kent een aantal werkgroepen waarin leden en kaderleden op allerlei terreinen samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten en de uitwisseling van kennis en ervaring.
De belangrijkste doelen van de HCC!modelbaanautomatisering ig zijn:

-het uitwisselen van informatie en ervaringen tussen de leden;
-het gemeenschappelijk onderzoeken van digitale technieken voor modeltreinbesturing;
-het beschikbaar stellen van hardware voor leden;
-het uitdragen van ideeën door deelname aan beurzen en tentoonstellingen.

Lidnummer: 75
M-Track Groep Nederland
Regio:
Adres: info@m-track.org
Omschrijving:

De M-Track Groep Nederland is de landelijke modulevereniging voor modelbouwers die gebruik maken van het 3-railsysteem, zoals door Märklin op de markt is gezet.

Lidnummer: 26
NProject
Regio:
Omschrijving:

Het NProject team is een groepje vrijwilligers die zich inzetten voor de promotie van de modelspoorhobby op diverse evenementen in binnen en buitenland waarbij de doelgroep (jong)volwassenen is. Zij beschikken over diverse modelbanen en demonstratie modellen om dit uit te kunnen voeren op een kwalitatief hoog niveau. Het NProject heeft tevens een grote en goede website met gratis tips en trucs voor modelspoorders.

Lidnummer: 249
Regio:
Omschrijving:

Vul hier de omschrijving van uw club in

Lidnummer: 79
Regio:
Omschrijving:

Vul hier de omschrijving van uw club in

Lidnummer: 21