Modelspoor open dag 30 maart

Datum/Tijd
Date(s) - 30/03/2019
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
clubhuis Modelspoorwegclub Veenendaal

Categorieën


Open Dag voorjaar 2019
Op 30 maart vindt de eerste Open Dag van 2019 plaats. Modelspoorhobbyisten en andere belangstellenden kunnen de vorderingen van de verschillende modelbanen komen bekijken. Afgelopen jaar zijn de leden weer druk geweest met de twee in aanbouw zijnde modelbanen en veranderingen op de bestaande modelbanen.
.
Op de H0-baan zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd in de elektronica, zodat het aantal storingen sterk is verminderd. De nieuwe banen, de N-baan en Märklinbaan, zijn verder ‘aangekleed’ zodat we de bezoekers weer wat nieuws kunnen tonen. Daarnaast zijn leden het afgelopen jaar bezig geweest met de verdere afwerking van de Amsterdamse trambaan.
Voor kinderen is als vanouds de Märklin Kinderbaan aanwezig, waarop kinderen kunnen kennismaken met de modelspoorhobby door zelf treinen te besturen.
Verder zijn ook de promotieteams van de Stichting mat’64 en Brexbachtalbahn weer op de Open Dag aanwezig om hun stichting te promoten. Ze nemen leuke verzamelobjecten mee. Wil je de eigen modelbaan uitbreiden, dan is er ook een occasionverkoop waar je tegen weggeefprijzen spulletjes kunt aanschaffen.
Kortom, laat je verrassen! Het is dus zeker weer de moeite waard ons een bezoek te brengen en je kennis en inspiratie op gebied van de modelspoor te vergroten. Alle aanwezige leden staan klaar om je vragen te beantwoorden, eventueel ook met demonstraties.
Wij zijn te vinden op het industrieterrein Nijverkamp aan de De Smalle Zijde 38b (tweede verdieping), 3903 LP te Veenendaal. De Open Dag is te bezoeken van 10.00 – 16.00 uur, er is een lift aanwezig en er is een ruime parkeergelegenheid.
Op de Open Dag wordt een bescheiden entree geheven die onze vereniging ten goede komt. Volwassenen: €3,-, kinderen t/m 16 jaar €2,-. Een gezinskaart kost €8,-.
Breng ook eens een bezoek aan de Facebookpagina van “Modelspoorwegclub Veenendaal”. Op ons YouTubekanaal zijn veel filmpjes van onze collectie te bekijken.

Print Friendly, PDF & Email