Modelspoor open zaterdagen juli en augustus

Datum/Tijd
Date(s) - 20/07/2019 - 17/08/2019
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
clubhuis Modelspoorwegclub Veenendaal

Categorieën


Openstelling zomermaanden
Het is alweer bijna vakantietijd de meeste schoolexamens en toetsen zitten er alweer op en vakantieplannen worden of zijn reeds gemaakt. Maar wat te doen als het een keer geen mooi weer is? Daar hebben wij, Modelspsoorwegclub Veenendaal een leuk uitje voor bedacht.

In de vakantieperiode houden we op de zaterdagen 20 en 27 juli en 3, 10 en 17 augustus open dag. Iedereen is dan van tussen 10:00 en 16:00 uur welkom in ons clubgebouw, gelegen aan de Smalle Zijde 38 te Veenendaal.
Tijdens deze Open Dagen zijn de 4 clubbanen in bedrijf te bewonderen, met diverse thema’s. De H0-baan met Thema Arnhem-Utrecht, de N-baan, gesitueerd langs de Moezel, de Märklinbaan met een heuvelachtig Duits landschap en de Amsterdamse trambaan. Voor de kinderen is er een Kinderbaan waarop ze zelf treintjes kunnen laten rijden.

Er zullen tijdens deze dagen ook demonstraties worden gegeven betreffende o.a landschapsbouw. Voor de kooplustige modelspoorliefhebber is er een kleine tweedehands markt met voor elk wat wils.
Tijdens de Open Dagen zijn er voldoende clubleden aanwezig om u rond te leiden en eventuele vragen te beantwoorden. De entreeprijs tijdens onze Open Dagen is ongewijzigd: Volwassenen: €3,-, kinderen t/m 16 jaar €2,-. Een gezinskaart kost €8,-.
Kent u onze Facebookpagina ook al?
https://www.facebook.com/modelspoorveenendaal
www.modelspoor.nl

Print Friendly, PDF & Email