Modelspoorbeurs Zutphen

Datum/Tijd
Date(s) - 17/12/2022 - 18/12/2022
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
Hanzehal Zutphen

Categorie├źn


Modelspoortreinenbeurs met Verkoop en Modelspoorbanen.

In het weekend van 17 en 18 december 2022 is er in het evenementencomplex de Hanzehal te Zutphen weer een groot Internationaal modelspoorweekend. Tijdens deze beurs zijn vele standhouders aanwezig die modelspoortreinen en toebehoren verkopen maar ook inkopen.

Naast de grote verkoopbeurs zijn er dit jaar weer diverse modelspoorbanen van individuen alsmede van verenigingen te bewonderen. Dit jaar hebben wij extra aandacht voor digitaalrijden, het zelfbouwen van producten, de toekomst de jeugd, de dioramawedstrijd in de breedste zin van het woord. Zoals gebruikelijk is er voor de toekomstige generatie weer van alles te doen op modelspoor/bouw gebied. Tijdens deze beurs kunnen kinderen tot en met 11 jaar iedere dag 2 gratis treinsets winnen. Bij modelspoorbeurs Zutphen is onze visie gericht puur op de hobby en niet op het commerciele. U kunt dit weekend ook uw gekochte trein weer gratis laten testen. Om de jeugd kennis te laten maken met deze hobby betalen kinderen tot en met 11 jaar geen entree tot het beursgebouw mits zij onder begeleiding van een volwassenen.

Tijdens Modelspoorbeurs Zutphen geven wij een ieder de mogelijkheid om een tafel te huren om modelspoorartikelen e.d. te presenteren, verkopen, uw vereniging e.d te promoten. Ook dit jaar laten wij weer zien wat er allemaal mogelijk is met de hobby. Indien u interesse heeft neem dan even contact met ons op of kijk voor meer info op de site www.modelspoorbeurszutphen.com

Namens Modelspoorbeurs Zutphen heten wij u allen van harte welkom als deelnemer of bezoeker.

Locatie Fanny Blankers Koenweg 2
In de Hanzehal te Zutphen

7203AA Zutphen

De locatie ligt op 7 minuten loop afstand van het station Zutphen, ook kunt u gratie parkeren bij het beursgebouw.

Entree 8,- euro p.p kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassenen.
Openingstijden 10 tot 16 uur (kantine beursgebouw beide dagen vanaf 09.00 uur geopend).

De locatie is goed toegangkelijk voor roelstoelbezitters.

Let op. U kunt bij de kassa wel pinnen, helaas is er geen pinautomaat aanwezig in het beursgebouw, de dichtstbijzijnde pinautomaat is bij het station of in het centrum van Zutphen.

Voor meer info:
T. Damen / 06-44324111
info@modelspoorbeurszutphen.com
www.modelspoorbeurszutphen.com

Print Friendly, PDF & Email