Najaars open dag Modelspoorwegclub Veenendaal

Datum/Tijd
Date(s) - 30/11/2019
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
clubhuis Modelspoorwegclub Veenendaal

Categorieën


Open Dag najaar 2019

Het jaar 2019 loopt alweer teneinde. Op 30 november vindt de laatste Open Dag van dit jaar plaats. Modelspoorhobbyisten en andere belangstellenden kunnen de vorderingen van de verschillende modelbanen komen bekijken. Afgelopen jaar zijn de leden weer druk geweest met de clubbanen. Zo is zijn de nieuwe Märklinbaan en de N-baan verder aangekleed en is een begin gemaakt met de aanleg van bovenleiding.
Een extraatje op deze Open Dag is de H0-kermis van Dirk van Ek. Een ingebouwd motortje zorgt voor beweging. Er is veel variatie te zien, zoals draaimolens, een spookhuis, een Breakdancer, een Koffiekopjes-carrousel, een Schuitjesschommel en diverse kermiskramen. Blikvanger is het Jupiter Reuzenrad van maar liefst 50 cm hoogte.

Voor kinderen is als vanouds de Märklin Kinderbaan aanwezig, waarop kinderen kunnen kennismaken met de modelspoorhobby door zelf treinen te besturen.
Verder is ook de promotieteam van de Brexbachtalbahn weer op de Open Dag aanwezig om hun stichting te promoten. De Brexbachtalbahn heeft de afgelopen jaren veel vorderingen gemaakt in de goede richting. Ze nemen leuke verzamelobjecten mee. Wil je de eigen modelbaan uitbreiden, dan is er ook een occasionverkoop waar je tegen weggeefprijzen spulletjes kunt aanschaffen.
Kortom, laat je verrassen! Het is dus zeker weer de moeite waard ons een bezoek te brengen en je kennis en inspiratie op gebied van de modelspoor te vergroten. Alle aanwezige leden staan klaar om je vragen te beantwoorden, eventueel ook met demonstraties.
Wij zijn te vinden op het industrieterrein Nijverkamp aan de De Smalle Zijde 38b (tweede verdieping), 3903 LP te Veenendaal. De Open Dag is te bezoeken van 10.00 – 16.00 uur, er is een lift aanwezig en er is een ruime parkeergelegenheid.
Op de Open Dag wordt een bescheiden entree geheven die onze vereniging ten goede komt. Volwassenen: €3,-, kinderen t/m 16 jaar €2,-. Een gezinskaart kost €8,-.
Breng ook eens een bezoek aan de Facebookpagina van “Modelspoorwegclub Veenendaal”. Op ons YouTubekanaal zijn veel filmpjes van onze collectie te bekijken.

Print Friendly, PDF & Email