Noord Hollandse Modelspoor Dagen 2020

Datum/Tijd
Date(s) - 29/02/2020 - 01/03/2020
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
C.S.G. Willem Blaeu

Categorieën


De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2020 alweer voor de tiende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo’s en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten en gaat in 2020 plaatsvinden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Deelnemers in 2020 die nu al bekend zijn zijn SwissTrack en Oma Els en Opa Bert met het blauwe lokomotiefje bekend van de tv waarvan we de naam niet mogen noemen. Met diverse personen en verenigingen zijn nog besprekingen gaande. We kunnen al wel verklappen dat Rob Mooij weer komt met nieuwe creaties en dat er verschillende puur Hollandse modelhuisjes te zien zullen zijn die volledig van karton gemaakt zijn. Tevens zijn we weer bezig met het voorbereiden van een aantal lezingen.

We hebben geconstateerd dat parkeren rond de school langzaam een probleem is geworden door het grote aantal bezoekers. Op P&R Transferium Bergermeer, schuin tegenover de school, kunt u in het weekend van de NHMD gratis parkeren. Ook op bedrijventerrein West Vleugel is voldoende parkeergelegenheid.

Toegang € 5,– p.p. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding, gratis.
Alle verdere informatie op www.nhmd.nl.

Vanaf station Alkmaar bereikt u de school met buslijn 165 van Connexxion

Print Friendly, PDF & Email