NOORDSPOOR 2023

Wanneer

16/09/2023    
10:00 am - 4:00 pm

Waar

Sportcentrum Leek
De Schelp 35 , Leek, Groningen, 9351 NV, Noord

Na de zeer succesvolle eerste editie van dit evenement in 2019 in het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) heeft WB Evenementen eindelijk een geschikte nieuwe locatie voor dit evenement gevonden. In september 2022 werd een doorstart gemaakt in Sportcentrum Leek. Het evenement was zeer geslaagd en zowel standhouders, exposanten, verenigingen en bezoekers waren zeer te spreken over deze accommodatie. Vanaf nu hopen we dit evenement hier jaarlijks te kunnen organiseren en ook daarom is deze zaal al snel vastgelegd op zaterdag 16 september 2023 voor de organisatie van NOORDSPOOR 2023.

Sportcentrum Leek is een in Noord Nederland zeer bekende evenementenlocatie. De plaats Leek is eerder al bij treinenliefhebbers bekend geworden door de aanwezigheid van modelspoor op Nienoord. Ook een aantal modelspoorverenigingen hebben hun clubgebouw op dit gelijknamige park. Leek is ook de plaats waar in het verleden de beroemde “Drachtster tram” dwars door het het dorp reed.

PROGRAMMA NOORDSPOOR 2023

Net als bij de vorige editie worden er weer verenigingen en exposanten uitgenodigd, die met hun modulebanen willen komen rijden of diorama’s willen exposeren, De beursorganisatie streeft er naar om zoveel mogelijk verschillende schalen vertegenwoordigd te hebben. Informatie over het beursprogramma en de activiteiten voor jeugdige bezoekers wordt in een later stadium op de website gepubliceerd.

Print Friendly, PDF & Email