Steenwijker Modelspoordagen

Datum/Tijd
Date(s) - 22/01/2022 - 23/01/2022
Hele dag

Locatie
Rabotheater de Meenthe

Categorieën


Op 22 en 23 januari 2022 organiseren wij voor de vierde keer in successie de STEENWIJKER MODELSPOORDAGEN. Het evenement vindt plaats in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk. Uit het hele land komen diverse rijdende modelspoorbanen van modelspoorverenigingen, die rijden op prachtig gebouwde banen met nagebouwde landschappen. Diverse thema’s komen aan de orde. Daarnaast zijn er ook tal van modelspoorders uit de provincie en de regio die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord.

Tijdens de Steenwijker modelspoordagen in de Meenthe in Steenwijk kunt u gratis uw gekochte modelspoortrein laten testen en taxeren. Vele handelaren komen naar Steenwijk, die nieuwe en bestaande modellen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook onderdelen, scenery en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met deze fascinerende tak van de modelbouw.

De modelspoordagen vinden plaats in het Rabotheater de Meenthe te Steenwijk. De Meenthe is gelegen tegenover het station van Steenwijk.

Het evenement is voor het publiek geopend beide dagen 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 6,50 en kinderen beneden 4 jaar gratis toegang (onder begeleiding). PARKEREN GRATIS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
Heerdink Miniatuur Organisatie
Jan Heerdink
tel 06-20406087
janheerdink@hetnet.nl of kijk op
www.miniatuurorganisatie.nl

Print Friendly, PDF & Email