Treinbeurs Joure

Wanneer

04/03/2023    
9:45 am - 10:15 am

Waar

Party- en Zalencentrum 't Haske
Vegelinsweg 20, Joure, Friesland, 8501 BA

De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar.

Er is weer volop belangstelling van deelnemers die uit alle windstreken van Nederland komen. Zo zijn er behalve deelnemers uit de regio ook deelnemers uit o.a. Den Haag, Hoorn, Alkmaar en Dodewaard zodat de beurs toch een landelijk tintje heeft. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

De bezoeker kan hier terecht met allerlei vragen over deze hobby en eventueel oude treinen laten taxeren, repareren of gewoon verkopen. Wat de een niet meer gebruikt kan voor de ander wellicht nog goed van nut zijn.

Aanbod

Er zal een aanbod zijn van (gebruikte) treinmodellen, railmateriaal, toebehoren en literatuur van de meeste merken. Op de beurs kunnen (gebruikte) treinen geruild, verkocht en gekocht worden. Hobbyisten die met een probleem op modelspoorgebied zitten kunnen mogelijk een antwoord op hun vragen krijgen.

* De toegangsprijs bedraagt voor:

Volwassenen € 3,00

Kind € 1,30

http://www.eurospoor.nl/nl/bezoekers/lokale-beurzen/

Organisatie:
Leo Hendriksen
Amazonelaan 86
1448 TN PURMEREND
Tel. (0299) 640354, Fax. (0299) 646197
eurospoor@eurospoor.nl

Print Friendly, PDF & Email