Trix Express Internationale Clubdag

Datum/Tijd
Date(s) - 01/12/2019
11:00 am - 4:00 pm

Locatie
Cultuurcentrum H.F. Witte

Categorieën


“De Schatkamer van Sint Nicolaas” is het thema van de internationale open clubdag van de TRIX EXPRESS CLUB, grootste Modelspoorclub van Nederland. Prominente modelspoor verzamelaars uit Nederland, Duitsland en België halen vele antieke èn splinternieuwe TRIX EXPRESS topstukken speciaal uit de vitrines om er in De Bilt het publiek mee te verwennen. Druk uw neus eens tegen de etalageruit van weleer en zie dat dromen van toen nu binnen bereik liggen. Ook voor kinderen is het smullen geblazen omdat alles zich op normale tafelhoogte afspeelt en ze zelf ook volop met treinen mogen spelen. Op de tafels ook een keur aan kleine en grote “zoldervondsten” die misschien wel via Sint Nicolaas een nieuwe eigenaar krijgen. Een deskundige reparatieploeg geeft advies en voert ter plekke kleine reparaties uit aan meegebracht materieel.
Nergens ter wereld wordt zoveel Trix Express bij elkaar gebracht. Aantrekkelijk genoeg dus om de eigen zolder te verlaten en samen met (klein)kinderen de neus nog eens tegen de “etalageruit” uit de lang vervlogen jaren te drukken.
De clubdag wordt gehouden op zondag 1 december 2019 in Cultureel & Vergader Centrum “H.F. Witte”
Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt
De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt Euro 5,00; kinderen onder de 12 jaar en onder begeleiding mogen gratis naar binnen.
Inlichtingen clubdag: 06-21571565
Secretariaat Trix Express Club:
Olympus 17, 2182 TG Hillegom, tel 0252 – 529396,
e-mail: rageskus@planet.nl

Print Friendly, PDF & Email