C-trakC-Trak 50+ beurs50+ beurs

Beste NMF leden,

In verband met het coronavirus, de maatregelen van de overheid en de adviezen van de RIVM adviseren wij onze leden om uw clubhuis tot nader order voor al uw activiteiten te sluiten.

Als het gaat om coronamaatregelen volgt de NMF de lijn van de overheid en het RIVM.


50PlusBeurs gaat niet door in 2020, volgende editie in 2021.

De 28e editie van de 50PlusBeurs zal vanwege de coronacrisis geen doorgang vinden.
’s Werelds grootste evenement voor actieve plussers werd verwacht plaats te vinden van 15 tot en met 19 september 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Helaas verwachten we op korte termijn nog geen einde aan deze crisis. De impact op onze doelgroepen, bezoekers en exposanten, is te groot en dat voelen we allemaal.
Onze bezoekers behoren tot de meest kwetsbare groep. Onze exposanten (ondernemers) worden geconfronteerd met onzekere en bedreigende marktomstandigheden.
Daarom is besloten tot het afgelasten van de 50PlusBeurs in 2020.

De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en alle medewerkenden aan deze grote productie staan vanzelfsprekend voorop. 

De beursorganisatie wenst een ieder alle kracht en gezondheid in deze crisistijd.

50PlusBeurs in 2021:
De 28e editie zal plaatsvinden van 14 tot en met 18 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht.


De Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF) is een overkoepelende organisatie van de Nederlandse modelspoor verenigingen waarvan momenteel zo’n tachtig zijn aangesloten. De NMF is de belangenbehartiger van haar leden, met als doel de ondersteuning van de aangesloten verenigingen en promotie van de modelspoorhobby in het algemeen. Lees meer…

Onderstaand een lijst van alle modelspoorclubs die aangesloten zijn bij de NMF. Klik op de kaart, in uw regio, om modelspoorclubs in uw omgeving te zoeken:

Print Friendly, PDF & Email