NMF aanwezig tijdens Houten Digitaal 2017

Op Houten Digitaal was de NMF present met een infostand om de hobby in verenigingsverband te promoten., Jitse Kaspers schreef onderstaand verslag.

Afgelopen zaterdag (09 december 2017) was in de Expohallen in Houten weer ‘Houten Digitaal’. Ook nu weer was de NMF met haar info-stand aanwezig. Dit keer waren Piet de Bruijn en ondergetekende als vraagbaak en PR-mannen voor de NMF aanspreekbaar. Ondanks de winterse omstandigheden werd het gedurende die dag lekker druk. Vele enthousiaste grote en kleine locofielen bezochten onze uitgebreide informatie stand.
Piet had onder de slogan ‘Jong geleerd is oud gedaan ‘een 3-tal spoortjes aangelegd. Van de houten Brio-trein met een heel recent uitgebracht treintje van Lidll via het bekende Märklin MyWorld naar het meer ‘grotere’ werk - de Märklin C-rail.

Niet alleen konden wij onze info kwijt aan zoekende en startende modelspoortrein liefhebbers, maar ook werd er druk reclame gemaakt voor onze LMD 2018, die op 24 & 25 maart zal worden gehouden.
Ik ben de tel kwijt geraakt, maar de stapel flyers met deze informatie is duidelijk geslonken.
Het is een hele klus en een aanslag op onze onderruggen en benen geweest …..
Vanaf 10.00 - 16.00 uur zijn we op de werkvloer in de weer geweest ! !
Natuurlijk ben je lichamelijk vermoeid, maar het is beslist erg dankbaar werk ….. leuke gesprekken gevoerd en je krijgt een warm gevoel, wanneer je ziet en merkt dat je weer mensen extra geïnspireerd en enthousiast heb gemaakt voor onze hobby.

Mocht je dit lezende je ook aangesproken voelen …… schroom dan niet met ons contact op te nemen. Wij stellen vaker de vraag om mee te werken aan het promoten van onze NMF ……….. helaas loopt het niet storm van aanmeldingen.
Een bestuur kiezen is makkelijk ….  maar daarna lekker achterover liggen om te kijken of alles wel verloopt zoals jij dat voor ogen had …… nee beste mensen zo werkt dat niet ! !

Natuurlijk moet je met deze persoonlijke bovenstaande opmerking je niet al te zwaar laten wegen en je aangesproken voelen, maar ik hoop dat er hierna toch een paar positieve reacties zullen komen.

Tekst en foto's: Jitse Kaspers

 

Komende evenementen

Geen evenementen
Evenementen
Juni 2018
Z M D W D V Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30