Landelijke Modelspoor Dagen (LMD)

LANDELIJKE MODELSPOOR DAGEN 2022

De Landelijke Modelspoor Dagen vinden dit jaar plaats op zaterdag 26 en zondag 27 maart.

De deelnemerslijst is te vinden via de link:

www.nmf.nl/documentatie-en-bestanden/#154-289-lmd-2022

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de

Nederlandse Modelspoor Federatie,

Ernest van Voorst tot Voorst

Secretaris


Door het organiseren van de Landelijke Modelspoor Dagen wil de Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF) u in staat stellen om vrijblijvend met de activiteiten van een modelspoorclub in uw directe omgeving kennis te maken.

Tientallen verenigingen in Nederland ieder jaar hun club- of een andere ruimte gratis(!) open voor belangstellenden.

Zo kunt U zelf vaststellen welke mogelijkheden een eventueel lidmaatschap van een modelspoorvereniging voor u in petto heeft. Want behalve kennis, zult u er ook gezelligheid aantreffen en de bereidheid om kunde en vaardigheden aan medehobbyisten over te dragen. Neem dus een kijkje bij het verenigingsleven. U zult er geen spijt van hebben!

De modelspoorhobby is een vorm van vrijetijdsbesteding die zich bij uitstek leent voor een individuele beoefening. Geen boodschap zo goed als die je zelf doet. Onder dit motto ploetert menige modelspoorder eenzaam voort op zijn treinenzolder. Zeker, hij kan zich laten informeren door onze voortreffelijke modelspoor Pers, die allerlei aspecten van onze hobby uitvoerig belicht. Ook gaat hij van tijd tot tijd te rade bij zijn modelspoor winkelier.

Maar een lidmaatschap van een modelspoorvereniging biedt ongeƫvenaarde kansen om nog meer praktische ervaring op te doen.

Print Friendly, PDF & Email