Verzameling modeltreinen en trein foto`s Tom Mulder

Geachte heer, mevrouw,

Na het overlijden van Tom Mulder, fervent liefhebber van trams en treinen heb ik samen met Simone, de echtgenote van Tom, de verzameling van Tom geïnventariseerd. Het betreft een uiteenlopende verzameling op het gebied van trams, maar ook van treinen.

Met de verkoop van de modeltreinen zijn we inmiddels al een eind op weg, maar buiten de verzameling modeltreinen heeft Tom tijdens zijn leven heel veel fotos gemaakt van treinen. Dit resulteerde uiteindelijk in dikke ordners vol mooie fotos, gesorteerd op baureihe. Verder zijn er ook ingelijste foto`s van treinen, in diverse afmetingen. Kortom, echt items voor liefhebbers en verzamelaars.

Voor de verzameling fotos zoeken wij geïnteresseerden die de hele collectie fotos die in de ordners zitten willen overnemen. Het mooiste zou zijn dat de collectie bij elkaar blijft als een soort naslagwerk. Tom heeft hier veel tijd, liefde, geld en passie in gestoken. Het juiste aantal foto`s kan ik niet geven, maar als ik het goed heb zijn het ongeveer 14 ordners vol.

Mocht er vanuit uw federatie belangstelling voor zijn, kan ik foto`s sturen van de mappen en wat fotos van de inhoud. Het juiste aantal ordners kan ik dan ook doorgeven en een inschatting maken van het totaal aantal fotos. Natuurlijk bent u dan ook welkom om in het nieuwe jaar een keer op locatie te komen in Loosdrecht om met eigen ogen te zien waar we over praten .

U kunt mij uiteraard ook bellen zodat ik nog wat meer info kan geven.

Met vriendelijke groet,

Namens Simone Mulder

Sylvia van den Brink

Print Friendly, PDF & Email